Naši proizvodi

Arhitektonski beton za oblaganje i popločavanje horizontalnih i vertikalnih površina. Primenljiv za eksternu i internu upotrebu.

Garantovani kvalitet

za sve naše proizvode i usluge

Štampani beton kompanije Isoplam, čiji smo generalni zastupnici, preko 40 godina dokazuje vodeći kvalitet i dizajn na italijanski način. Zadovoljstvo klijenta stavljamo na prvo mesto.

Štampani beton

Štampani beton je najbolji način da svež beton izgleda kao kamen. Ima dug upotrebni vek bez visokih troškova održavanja. Otporan je na sve vremenske uslove, mraz i sunčevu svetlost, ulja i kiseline. Naši betonski materijali se nude u nizu dekorativnih pečata, šablona i izgleda za stambene i poslovne projekte, ulice, staze, itd. Štampani beton je dizajniran da podseća na ploče, pločice, cigle, kamen pa čak i drvo. U pitanju je sistem koji, koristeći beton kao osnovni materijal uz dopunu aditiva, boja, žigova i zaptivača daje konačni estetski i trajan pod.

Naša rešenja za štampani beton su nadaleko priznata i tražena kako zbog kvaliteta tako i zbog široke palete boja i šablona koji se mogu praviti.

Štampani zid

Štampani zid obuhvata vertikalno nanošenje betonske obloge čime se postiže željena estetika i dobija čak veća otpornost od običnog kamena. Odlikuje ga izuzetno vezivanje na bilo koju površinu. Tako da se može se naneti na postojeći gips, zidarske radove, gipsane ploče stvarajući utisak kamena, ploča, drveta, zida od cigala itd.

Štampani zid je primenljiv kako za eksternu, tako i za internu upotrebu. Podjednako štiti unutrašnje i spoljne zidove s obzirom da se pri izradi upotrebljavaju specijalni malteri
otporni na klimatska, termalna i mehanička oštećenja.

Dekorativni ćupovi

Dekorativni ćupovi, reljefaste teksture, izrađeni od betona, izlivani u kalupe i naposletku štampani, deo su našeg portfolija. Ukrašavajući dvorišta, bašte, terase ili poslovne prostore, ostavljaju zasigurno upečatljiv utisak.
  • Italijanski dizajn
  • Mogućnost biranja boja

Alati i materijali za izradu štampanog betona

Nudimo sve alate i materijale za izradu štampanog betona iz Isoplam ponude.

Šta kažu klijenti o Concrete Color uslugama i radu